Over ons

Zadelhoff voert de directie over een vastgoedexploitatie- en ontwikkelingsonderneming die ruim 40 jaar bestaat. De exploitatieportefeuille is vrij stabiel en bevat circa 40 middelgrote kantoorgebouwen en bedrijfsruimten op goede locaties, voornamelijk in West Nederland.

Ook bezitten wij woningen en diverse bijzondere objecten zoals hotel-restaurant De Nederlanden in Vreeland, de agrarische bedrijven Groot Kantwijk in Vreeland en Stalhouderij De Zadelhoff in Breukelen en het Volkshotel in Amsterdam.

De ontwikkelingsportefeuille bestaat thans uit diverse (her)ontwikkelingen en grondposities.

In zowel de exploitatie- als ontwikkelingsportefeuille investeren wij op eigen kracht, maar ook via samenwerkingsbanden als dit bevorderlijk is voor de (lokale) vastgoedexpertise of commerciële slagkracht.

We onderscheiden ons door een lange termijn horizon en langdurige, intensieve relaties met huurders, partners en adviseurs, door een financiële stabiliteit met relatief weinig vreemd vermogen en wij zijn in staat snel beslissingen te nemen.

Ondanks onze kleine actieve staf hebben wij alle vastgoeddisciplines in huis:

  • commercie en asset management;
  • technisch beheer en projectontwikkeling;
  • administratie, financiën, fiscale en juridische zaken.

We zijn altijd op zoek naar investeringskansen met de volgende kenmerken:

  • Kantoor- of bedrijfsruimte. Middelgrote (2.000 m2 – 10.000 m2), karakteristieke of monumentale gebouwen in groot Amsterdam, waarbij mede-eigendom van de huurder onze voorkeur heeft.
  • Portefeuilles huurwoningen in de Randstad in het middensegment (huurniveau van € 750 – € 1.250 / mnd).