Vacature Technisch beheer

Ter versterking van ons vastgoedbeheer team zoeken wij een technisch manager die affiniteit heeft met installatietechniek (klimaatinstallaties) en verduurzaming.

Zadelhoff is een middelgrote vastgoedonderneming die actief is in groot Amsterdam met een portefeuille van ongeveer 40 bijzondere gebouwen. Onze onderneming is inmiddels grotendeels in bezit van goede doelenstichtingen met een ANBI status. Onze portefeuille bestaat voornamelijk uit kantoorgebouwen, zoals het Burgerweeshuis aan het IJsbaanpad, het Havengebouw aan de De Ruyterkade of het McKinsey kantoor aan de Amstel. Maar we bezitten ook andersoortig vastgoed, zoals twee hotels (het Volkshotel aan de Wibautstraat en De Nederlanden in Vreeland), twee agrarische landgoederen in Breukelen en Vreeland, een wooncomplex aan de Zuidas en volgend jaar zal ook het ‘Centrum voor Zorg Slotervaart’ opgeleverd worden. Onze filosofie is om ons vastgoed primair met eigen middelen en medewerkers te ontwikkelen en te beheren.

Zowel de organisatie, die recent is uitgebreid met een afdeling die ook ontwikkelt voor derden, als onze vastgoedportefeuille groeien gestaag. Nu de beheerportefeuille wordt uitgebreid met het omvangrijke Centrum voor Zorg Slotervaart willen we het vastgoedbeheerteam versterken met een technisch manager met kennis van en affiniteit met (klimaat)installaties en verduurzaming.  Als technisch manager bewaak je de technische conditie van de gehele portefeuille en werk je in een teamverband met je collega’s in het vastgoedbeheerteam. Daarnaast werk je nauw samen met de collega’s van de vastgoedontwikkelingsafdeling en met collega’s van de financiële administratie die de huur en servicekosten factureren, innen en de betalingen aan leveranciers afwikkelen.

Het vastgoedbeheerteam is verantwoordelijk voor de verhuur, het onderhouden van goede huurderrelaties, de inkoop en nakoming van leveringen en diensten aan huurders, preventief, planmatig en correctief onderhoud, klachtenafhandeling, renovaties en huurdermutaties . Op nagenoeg al onze gebouwen is tevens een externe technische organisatie aangesteld die verantwoordelijk is voor 24/7 klachtenafhandeling en die ons adviseert bij groter onderhoud. De teamleden rapporteren direct aan de algemeen directeur van Zadelhoff. In het team zijn nu twee commercieel managers en een technisch manager met een (werktuig)bouwkundige achtergrond actief. Naast eerder genoemde beheertaken, levert de technisch manager ook relevante input voor het strategisch vastgoedmanagement dat op directieniveau gevoerd wordt en bijdraagt aan de lange termijn doelstellingen van onze onderneming.

Als technisch manager zul je op technisch vlak aanspreekpunt zijn voor de technische staat en de leveringen en diensten voor een aantal van onze gebouwen en zul je adviseren op installatietechnisch vlak voor alle gebouwen in onze portefeuille. De afgelopen jaren hebben we een groot aantal van onze gebouwen verduurzaamd, maar er is nog veel te doen op dit vlak en het installatieaspect is daarbij van groot belang. Regelmatig zul je om advies gevraagd worden bij nieuwbouwontwikkelingen en renovatieprojecten van Zadelhoff Development, het ontwikkelbedrijf van Zadelhoff dat vastgoed voor eigen portefeuille ontwikkelt en sinds kort ook voor de markt opereert.

We zoeken iemand met circa 10 jaar ervaring bij een vastgoedbeheerorganisatie, een ontwikkelende belegger, installatiebedrijf, of installatieadviseur. Een relevante opleiding is een vereiste en een (werktuig)bouwkundige achtergrond is een pré. Verder is het erg belangrijk dat je enerzijds ‘hands-on’ bent, praktisch bent ingesteld, goed kan samenwerken en binnen het team past, anderzijds ook overzicht hebt en de grote lijnen niet uit oog verliest. Wat betreft dat laatste; we willen de komende jaren onze beheer verder professionaliseren en zoeken iemand die hieraan kan bijdragen.

Heb je interesse? Stuur dan je CV en motivatie naar maarten.feilzer@zadelhoff.nl en/of martine.grundemann@zadelhoff.nl