Vastgoedbezit

Zadelhoff bezit ongeveer 40 middelgrote kantoorgebouwen. Representatieve voorbeelden hiervan staan hieronder genoemd. Denk aan de kantoorvilla Museumplein 9, het hoofdkantoor van BPD in het Burgerweeshuis, het McKinsey Amsterdam kantoor aan de Amstel 344, of het Havengebouw aan de De Ruijterkade 7.

Naast kantoren zijn we ook actief als (mede-)eigenaar van het wooncomplex Gershwin Brothers op de Zuidas in Amsterdam, de gerevitaliseerde boerderij Groot Kantwijk van ca. 30 hectare in Vreeland, een Stalhouderij in Breukelen met eveneens 30 hectare land en het Volkshotel in Amsterdam.

We verhuren en beheren onze gebouwen met een eigen team van commercieel, technisch en administratief medewerkers in samenwerking met externe beheerders.

Naarmate we projecten realiseren groeit onze investeringsportefeuille; in 2023  voegen wij  nieuw te realiseren woningen in het voormalige ING hoofdkantoor Zandkasteel, het Centrum voor Zorg in het voormalige Slotervaartziekenhuis en een nieuw gebouw voor de Nationale Ballet Academie toe aan onze portefeuille.